Lej en container

Hos Vognmand Martin Olesen v/Olav Olesen ApS tilbyder vi udlejning og levering af containere. Hvis du står med et bygge- eller haveprojekt, hvor du har brug for at komme af med affaldet, så kan du med fordel leje en container hos os. Vores forskellige containere kan benyttes til forskellige typer af affald, så du nemt og sikkert kan komme af med dit affald. Hvis du har brug for vejledning til, hvordan du bedst muligt håndterer dit affald, så kontakt os gerne. Vi har mange års erfaring med udlejning af containere, og vi ved derfor, hvilke fordele og ulemper de forskellige containere har. Noget affald kræver en lukket container, hvorimod andet affald kræver en åben. Der kan desuden ligge en væsentlig besparelse i at sortere affaldet. Vi har hjemmeadresse i Varde og løser mange opgaver i Varde, Esbjerg og omegn.

Vores brede udvalg af containere

Vi går højt op i at levere containeren med en høj grad af professionalisme, så vores kunder altid føler sig trygge ved udlejningen. Vi har et bredt udvalg af containere, som blandt andet indebærer følgende:

  • Lukkede containere
  • Åbne containere
  • 9 m3-containere
  • 13 m3-containere
  • 30 m3-containere
  • Containere med to adskilte rum
  • Og mange flere…

 

Billig levering af containere

Vi er stolte af at kunne sige, at vi tilbyder en konkurrencedygtig pris på vores udlejning af containere. Vi kan desuden også hjælpe med containertømningen, hvis der er behov for det. Overordnet stiller vi gerne vores erfaring og hjælp til rådighed, så affaldshåndtering bliver varetaget på bedst mulig vis.

Hvis du har spørgsmål eller forespørgsler, så er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Ring på tlf. 40 33 16 80 eller send en mail til mail@martinolesen.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.