Containerudlejning i Varde og Esbjerg

Containerudlejning

Hos Vognmand Martin Olesen v/Olav Olesen ApS i Varde nær Esbjerg tilbyder vi containerudlejning og levering af containere. Hvis du står med et bygge- eller haveprojekt, hvor du har brug for at komme af med noget affaldet, så kan du med fordel leje en container hos vognmand Martin Olesen. Vores forskellige containere kan benyttes til forskellige typer af affald, så du nemt og sikkert kan komme af med dit affald.

Hvis du har brug for vejledning til, hvordan du bedst muligt håndterer dit affald, så kontakt os gerne. Vi har mange års erfaring med udlejning af containere, og vi ved derfor, hvilke fordele og ulemper de forskellige containere har. Noget affald kræver en lukket container, hvorimod andet affald kræver en åben. Der kan desuden ligge en væsentlig besparelse i at sortere affaldet. Vi har hjemmeadresse i Varde og løser mange opgaver i Varde, Esbjerg og omegn.

Vores brede udvalg af containere

Vognmand Martin Olesen går højt op i at levere containeren med en høj grad af professionalisme, så vores kunder altid føler sig trygge ved udlejningen. Vi har et bredt udvalg af containere, som blandt andet tæller følgende:

  • Lukkede containere
  • Åbne containere
  • 9 m3-containere
  • 13 m3-containere
  • 30 m3-containere
  • Containere med to adskilte rum
  • Og mange flere…

Billig levering af containere

Vi er i vognmand Martin Olesen stolte af at kunne sige, at vi tilbyder en konkurrencedygtig pris på containerudlejning. Vi kan desuden også hjælpe med containertømningen, hvis der er behov for det. Overordnet stiller vi gerne vores erfaring og hjælp til rådighed, så affaldshåndtering bliver varetaget på bedst mulig vis.

Har du spørgsmål vedrørende containerudlejning?

Søger du containerudlejning i Esbjerg og Varde? Vognmand Martin Olesen v/Olav Olesen ApS tilbyder professionel containerudlejning til både private og erhverv. Med vores erfaring og kompetence inden for containerudlejning, sikrer vi dig den bedste service og rådgivning. Kontakt os på telefonnr. (+45) 40 33 16 80 eller på mail mail@martinolesen.dk og hør mere om dine muligheder for containerudlejning. Vi glæder os til at høre fra dig.