Sand, grus og flis i Varde & Esbjerg

– Din forhandler af sten, sand, grus og flis i Esbjerg og Varde

Hos Vognmand Martin Olesen v/Olav Olesen ApS er vi specialister i salg og levering af flis, sten, sand og grus i Esbjerg og Varde. Vi har hjemmeadresse i Varde og derfor opererer vi primært i området omkring Varde & Esbjerg. Vi har mulighed for at levere mange forskellige former for flis, sten, sand og grus – uanset om du er i gang med at lægge haven eller indkørslen om. Vi hjælper dig gerne med det helt rigtige valg af materiale, så du bliver glad for resultatet.

Med baggrund i vores mange års erfaring kan vi vejlede dig til, hvilket underlag der vil være bedst egnet i din situation. Hos Vognmand Martin Olesen har vi sørget for, at det er nemt for at dig at få leveret til din adresse – uanset om det er din private eller virksomhedens matrikel, der trænger til en kærlig hånd, eller om du leder et byggeprojekt.

Brug flis, sten, sand eller grus til afdækning

Hvis du har ansvaret for vedligeholdelsen af din eller en andens have, kan flis være en god mulighed for at få et stykke jord til at se pænt og naturligt ud. Det består af små stykker af træ og er derfor nedbrydeligt, men det holder oftest i 5-6 år. Det er derfor en langtidsholdbar og billig løsning, hvis man vil afdække et eller flere jordarealer i haven. Her er der naturligvis også mange muligheder med forskellige typer af sten, sand og grus, som bidrager til en velholdt og indbydende have. Fx store, flotte kampesten og farverige granitskærver!

Har du spørgsmål?

Vognmand Martin Olesen v/Olav Olesen ApS er din professionelle leverandør i Varde. Vi tilbyder kvalitetsflis, sten, sand eller grus til både private og erhverv, og med vores erfaring og kompetence inden for disse sikrer vi dig den bedste service og rådgivning. Kontakt os på telefonnr. (+45) 40 33 16 80 eller på mail mail@martinolesen.dk og hør mere om dine muligheder for levering i Varde. Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe med at opfylde dine behov for flis, sten, sand eller grus. Vi tilbyder også containerudlejning.